Mancare de spanac

de Bunica in Mancaruri de post, 6 Dec 2009 | 28541 vizualizari

 

Daca tot suntem in post m-am gandit sa fac o mancare de spanac...

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 500 g. spanac congelat Bonduelle
  • 200 g.suc de rosii
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare , piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la fiert intr-o cratita de 2l.

Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga spanacul si se lasa la fiert 15-20 min. Apoi se adauga sucul de rosii, sarea ,  piperul si uleiul.Se fierbe la foc potrivit 10 min. se adauga jumatatea de lamaie taiata in bucati mici si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Ubulika 1

03.12.2011, 11:04

spanacccccccccccccccc Nu stiam ca este si la cutie...sa inteleg ca e bun si asa
La taraba in piata am vazut la o doamna...dar era asa deee urat

Tuxedo 1

13.01.2014, 01:29

Foarte buna mancarica!

feliciacristea46 1

13.01.2014, 02:03

foarte buna mancarica de spanac!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia